10 weken Theatersport
Theatersport is een vorm van improvisatietheater waarbij twee teams om beurten korte scenes spelen. Ze maken hierbij gebruik van suggesties die ze van het publiek krijgen.  Voor het publiek heeft een voorstelling de vorm van een wedstrijd.
In televisieprogramma’s zoals De Lama’s, Alpacas en De Vloer Op worden spelvormen gebruikt die je ook in theatersport tegenkomt. De acteurs improviseren er lustig op los met hilarisch en/of ontroerend resultaat. Iedere scene is anders, verrassend voor publiek maar ook voor de spelers.  

Ook jij kunt leren improviseren. Met de cursus 10 weken theatersport leer je de beginselen van theatersport. In de lessen is onder andere aandacht voor samenspel, gebruik van fantasie (van jou en de ander), verhaalopbouw en verschillende spelvormen uit theatersport. De cursus start bij een minimum van 10 deelnemers.

Wat anderen over deze training zeggen?
“Elke les is voor mij een feestje”
“De leukste avond van de week”

Wanneer?
Beginners: Heb je nog geen ervaring? Bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe groep. De lessen zijn op maandagavond van 19.30-21.30 uur in Wateringen. Huidige planning: start maart 2020
Gevorderden: je hebt de basis onder de knie? Je kunt aansluiten bij de gevorderden-groep op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur in Wateringen. 

Aanmelden of meer informatie?
Stuur ons een mailtje via info@ImproWestland.nl